Müsteşar Tekin´e filografi tablosu

Erzurum il Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin´e İl Milli Eğitime bağlı halk eğitim merkezleri tarafından yapılan Mevlana işlemeli filografi tablosu hediye etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Müsteşar Tekin´e filografi tablosu

Günebakış/Muhammed COŞKUN

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin,  2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı 2´inci dönem açılış programından sonra Erzurum Lisesi Konferans salonunda okul müdürleriyle bir araya geldi. Müsteşar Doç. Dr. Tekin, son günlerde medyada yoğun olarak konuşulan yeni eğitim müfredatı hakkında ilk kez memleketi Erzurum´da okul müdürlerine bilgiler verdi.

Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin, ?Eğitim Öğretim yılı bu yıl ikinci yarıyılını Erzurum´da başlatıyoruz. Hem öğretmen hem de öğrenci arkadaşlarımızla hayırlı bir yıl geçirmek için buradayız? dedi. Ayrıca yeni müfredat hakkında bilgiler aktardıktan sonra, okul müdürlerinden gelen soruları cevapladı.

Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin´e İl Milli Eğitim Müdürlüğünün halk eğitim kurumlarında yapılmış olan Mevlana temalı filografi tablosunu hediye takdim etti.