Mutlu doğum hikayeleri

Nenehatun Doğum Servisi, doğum yapan ailelerin o anlarını , oluşturduğu 'Mutlu doğum hikayeleri' bölümündeki fotoğraf albümü ile ölümsüzleştiriyor.

Tarih: 27.07.2022 10:40
Mutlu doğum hikayeleri

Sinan AYDIN

Erzurum Şehir hastanesi Nenehatun Doğum Servisi, doğum yapan ailvlerin o anlarını , oluşturduğu 'Mutlu doğum hikayeleri' bölümündeki fotoğraf albümü ile ölümsüzleştiriyor. Çok anlamlı bulunan bu etkinlik, hem doğum servisi çalışanları hem de aileler tarafından büyük takdir topluyor. Doğum yapan anne ile baba, kucaklarında önce doğumu yaptıran doktor, hemşire ve ebelerle fotoğraf çektiriyor. Sonra ise varsa ailenin diğer fertleri ile servisin tabelası önünde hatıra fotoğrafı çektirilip 'o an' o günün  hikayesi olarak paylaşılıp ölümsüzleştiriliyor.

ADEM - AYŞE ÇİFTİNİN MUTLULUĞU ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Mutlu doğum hikayelerinin onlarca kahraman çiftinden biri ise  Adem-Ayşe Aydın çifti oldu. Nenehatın Doğum Servisi personeli tarafından yapılan paylaşımda şöyle denildi: " Hastanemizde mutlu doğum hikayeleri devam ediyor. Adem-Ayşe Aydın çiftimiz doğum için hastanemizi tercih ettiler. Normal doğumla sağlıklı bir kız bebekleri dünyaya geldi. Adem-Ayşe Aydın çiftimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı bir şekilde hayata gözlerini açan kız bebeklerine sağlıklı bir ömür diliyoruz."