Muzaffer Bilazer: Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık

Erzurumspor Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, takımın durumunu değerlendirdi transfer istedi.

Tarih: 02.09.2022 10:47
Muzaffer Bilazer: Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor'da, teknik direktör Muzaffer Bilazer dünkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 3 haftada alınan 3 beraberlik sonucunda sadece 3 puan toplayan Erzurumspor FK'da, Tuzlaspor maçı hazırlıkları sürerken, teknik sorumlu Mzaffer Bilazer, durm değerlendirmesi yaptı.

"İSTEDİĞİMİZ İDEAL 11'LE SAHAYA ÇIKAMADIK"

Bilazer, “Üçüncü haftayı geride bıraktık. 3 beraberlik ve 3 puanımız var. En kötü altı puan alabilirdik diye düşünüyorum. Mağlup olmadık ancak galip de gelemedik. İstediğimiz ideal 11'le sahaya çıkamadık. Dördüncü maç hem kart hem de sakatlıklar yüzünden yine eksik olacağız. Genç oyuncularımızla devam edeceğiz. İnşallah Tuzla maçından sonraki periyotta; bay haftası var. Keçiören maçından itibaren istediğimiz ideal kadromuzu bulacağız. Bu arada transfer durumu olursa kadro derinliği anlamında iyi olur. Bir yıldır takıma transfer katamadık. Sezon başında 10 oyuncu kaybettik. Mevkisi itibarıyla bu ligin yine en önemli oyuncular yine bizde. Bu takım ligde çok daha iyi bir yere gelebilir. Uzun bir maraton” diye konuştu.

"BU TAKIMIN TRANSFERE İHTİYACI OLDUĞU ÇOK AÇIK"

Transfer tahtasının kapalı olduğunu anımsatan Bilazer, “Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık. Sezon başı itibariyle kiralık oyuncuların dönüşü bize bir esneklik şansı tanıdı. Alt yapıdan oyuncularımız potansiyeli olan oyuncularımız var. Onları doğru zamanda kullanmak önemli. Mevcut şartlarda en yüksek verimi elde etmek için gerekli planlamaları da yapmaya çaba sarf ediyoruz. 36 haftalık periyotta kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bazı krizler bazı oyuncular için de fırsat olabilir” ifadelerini kullandı.