Muzaffer Bilazer: Kaçan galibiyete üzüldük

Keçiörengücü maçında uzatma dakikalarının son saniyesinde galibiyeti kaçıran Erzurumspor'da, büyük üzüntü yaşanıyor. Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, ''Üzüldük ancak artık bu maçı geride bıraktık'' dedi.

Tarih: 20.12.2021 18:32
Muzaffer Bilazer: Kaçan galibiyete üzüldük

,Sinan AYDIN

Spor toto 1. Lig'de dün deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karıya gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kötü oyun sergilemesine rağmen doksan dakikaya 3 - 2 önde girmişti. Tam 7 dakika uzatmanın oynandığı müsabakanın son saniyelerinde Keçiörengücü takımının kazandığı kornerden topu Erzurumspor ağlarına bırakması ve maçın 3 - 3 beraberlikte bitmesi mavi beyazlı takımı derinden üzdü.  Karşılaşma sonrası futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken, teknik heyet Çarşamba günü oynanacak olan ertele maçı için oyuncuları yeniden motive etmeye çalışıyor.

MUZAFFER BİLAZER: KAÇAN GALİBİYETE ÜZÜLDÜK

Erzurumspor kafilesi, Tuzlaspor ile oynanacak olan erteleme karşılaşması için Ankara'dan İstanbul'a geçti. BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçında kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi. Artık bu maçın geride kaldığını ve önlerinde bir Tuzlaspor ile erteleme müsabakası olduğunu sözlerine ekleyen Bilazer, "Gönül isterdi ki 3 puanı hanesize yazdıralım. Ancak olmadı. Suçlu aramanın bir manası yok. Çünkü bu maç artık geride kaldı. Şimdi oyuncularımız ile birlikte Tuzla maçına odaklanmalıyız. Erzurumspor hedefinden asla sapmamıştır. Lig uzun bir maraton. Daha önümüz de koca bir yol var. Erzurumspor elbet hak ettiği konuma gelecektir. Taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi.