Muzaffer Bilazer: Sezon sonuna kadar pes etmeyeceğiz

"Alabileceğimiz 21 puan var. Bu puanları alıp ligin sonunu görmek istiyoruz" diyen Muzaffer Bilazer, Erzurumspor 4-5 yıl bu şekilde lige çıktı ama hiç bir zaman pes etmedi şimdi de sezon sonuna kadar pes etmeyeceğiz" ifadelerini k

Tarih: 13.04.2022 17:08
Muzaffer Bilazer: Sezon sonuna kadar pes etmeyeceğiz

Sinan AYDIN

Büyüehir Belediye Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, Erzurumspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bilazer, ligin 31. haftasında deplasmanda oynayacakları Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarının sürdüğünü, hedeflerinin hem ikinciliği kovalamak hem de playof olduğunu belirtti.

"GELİŞMEMİZ İÇİN ÖZ ELEŞTİRİYİ YAPMAK LAZIM"

Muzaffer Bilazer, şunları söyledi:  “7 maçımız var topladığımız 47 puan sezon başı bizim hedeflediğimiz, arzuladığımız puanın çok altında. Kadro kalitemizin de çok altında kaldı ama gelişmemiz için öz eleştiriyi yapmak lazım. En azından bundan sonra alabileceğimiz 21 puan var. Bu puanları alıp ligin sonunu görmek istiyoruz. Artık play-off mu ilk iki mi olur bilmiyorum. İki hedefimizde devam ediyor. İlk iki biraz düşük ama ikisi de bir ihtimal ama biz sonuna kadar deneyeceğiz.

“SEZON SONUNA KADAR PES ETMEYECEĞİZ“

Erzurumspor 4-5 yıl bu şekilde lige çıktı ama hiç bir zaman pes etmedi şimdi de sezon sonuna kadar pes etmeyeceğiz. Bir şekilde dik durup Erzurumspor’u hedeflediğimiz yere getirmeye çalışacağız. Son haftalarda ligin üst sıralarındaki takımlar bizimle birlikte ciddi puanlar kaybetti. Onlar da son ana kadar bu işi zorlayacaklar. Son haftalarda farklı skorlar çıkabilir. Biz de kazandığımız sürece bu durumu kendi lehimize çevirebiliriz. İlk iki için ciddi yara aldık ama bunu önümüzdeki maçlarda tolere edebiliriz çünkü herkes puan kaybedebiliyor.

NOVİKOVAS'IN SAĞLIK DURMU HAKKINDA...

MKE Ankaragücü gücü maçında sakatlanarak oyundan çıkan Novikovas’ın sağlık durumu hakkında da konuşan Futbol Sorumlumuz Muzaffer Bilazer, futbolcunun milli takım antrenmanında tekrar sakatlandığını, takım antrenmanlarında ise bölüm bölüm katılım sağladığını, Beypiliç Boluspor maçından sonraki haftalarda takımla birlikte maçlara çıkabileceğini sözlerine ekledi.''