Muzaffer Bilazer tüm kredisini tüketti

Maç bitmek üzereyken yanlış oyuncu değişikliği hamlesi sonrası yediğimiz golle Lidere mağlup olduk. Taraftarlar maç sonrası mücadele eden futbolcuları alkışladı, Muzaffer Bilazer'i ise istifaya çağırdı.

Tarih: 01.11.2022 11:11 Güncelleme: 01.11.2022 11:11
Muzaffer Bilazer tüm kredisini tüketti

Sinan AYDIN

Muzaffer Bilazer'in maç bitmek üzereyken akla zarar oyuncu değişikliği hamlesi sonrası Hakem Kutluhan Bilgiç’in 3 dakika olan uzatma süresini artırması ile 45+ 4.5'uncu dakikada  yediğimiz golle Lidere mağlup olduk. Maç sonrası taraftarlar mücadele eden futbolculara alkış, Muzaffer Bilazer'e ise istifa çağrısını yineledi.

MAÇ BİTMEK ÜZEREYKEN OYUNCU DEĞİŞTİRMEK NEYİN KAFASI?

Erzurumspor, teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer'in yanlış hamlesi sonrası uzatmanın da uazatmasında kalesinde gördüğü golle evinde Eyüpspor’a 1- 0 yenilerek 10 puanda kaldı. Muzaffer Bilazer ile kan kaybetmeye devam eden Mavi Beyazlı takım, evinde Bodrumspor’dan sonra ikinci iç saha yenilgisini Eyüpspor karşısında aldı. Hakem Kutluhan Bilgiç’in 3 dakika olan uzatma süresini, Muzaffer Bilazer'in maç bitmek üzereyken oyuncu değiştirme hamlesi skandalı sonrası 4.5 dakikaya taşıması ve golün de bu bölümde gelmesi büyük tepki çekti.

MUZAFFER BİLAZER'İN İSTİFASI BEKLENİYOR

Mavi beyazlı ekipte yenilgiye yol açan bu olay, MUazffer Bilazer'e ve ısrala onu hala görevde tutmaya devam eden Yönetime tepkiyi artırdı. Taraftar, rakip takım defansı üzerinde maç boyunca baskı kurarak, atak girişimlerini önleyen Orhan Ovacıklı ve Olanare’nin bitime 1 dakika kala oyundan alınmasının, Eyüpspor’un rahatlamasını sağladığı görüşünde. Ayrıca sahanın en iyilerinden olan Roshauvel'in de Batuhan ile değiştirilmesi yanlışına da büyük tepkili.

''TAKIM 10 HAFTADIR HOCASIZ MAÇLARA ÇIKIYOR''

Yönetimin, taraftarın ısrarla istifasını istediği Muzaffer Bilazer ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merakla bekleniyor. Sosyal medyadan 'Muzaffer Bilazer İstifa' çağrıları iyice artarken, taraftarlar Erzurumspor'un 10 haftadır hocasıa maçlara çıktığını savunuyorlar. Spor camiası ise, futbolcuların Ligin en güçlü ekibine karşı başa baş mücadelesinin teknik heyet yüzünden heba olduğu görüşünde birleşiyorlar. Erzurumspor, Muzaffer Bilazer yönetiminde tarihinin en kötü ve başarısız sezonunu geçiriken, kan kaybına yönetimin ne kadar daha seyirci kalacağı ise merakla bekleniyor.