Muzaffer hoca işi sıkı tutuyor

Muzaffer hoca oyuncularını hem mental olarak hem de taktiksel anlamda Samsunspor maçına hazırlıyor.

Tarih: 14.03.2022 17:43
Muzaffer hoca işi sıkı tutuyor

Hem psikolojik hem de taktiksel antrenman

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da Sportif Direktör iken Futbol Sorumlusu olarak takımın başına getiirlen Muzaffer Bilazer, Samsun maçı öncesi işi sıkı tutuyor. Muzaffer hoca futbolcularını uyararak, ''Samsun maçını kazanıp kendimizi taraftarlarımıza affettireceğiz. Onların da desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Zaten Erzurumspor formasının önemini biliyorsunuz. Yeter ki, o formanın hakkını verin'' dedi.

HEM PSİKOLOJİK HEMDE TAKTİKSEL DESTEK

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor,  29. Haftada oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüyor. Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, Samsunspor maçını kayıpsız geçmek için futbocularını hem psikoljik olarka hem de teknik ve taktik olaram maça hazırlıyor. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası çok puan kaybeden oyuncuların  psikolojik durumdan çıkarmak için uğraş veren Muzaffer hoca, oyuncularına onlara güvendiğini söyleyerek, şampiyonluk için hala şanslarının olduğunu hatırlatıyor.

“SİZİ ŞAMPİYON OLMANIZ İÇİN TRANSFER ETTİK”

“Biz sizi buraya şampiyon olmanız için transfer ettik” diyen Bilazer, “Hepiniz değerlisisiniz. Siz bu şehre zafer yaşatacak kalite ve yetenekti isimlersiniz. Süper lig için şansımız devam ediyor. Öncelikle bir seri yakalamamız lazım. Bunun içinde ilk fırsat Samsun maçı. Samsunspor mücadelesini kazandığımız takdirde, şansımızın daha da artacağına inanıyorum” dedi. Şampiyon olabilecek kapasitede oldukları için mevcut oyuncularını bu takıma transfer ettiklerinin altını çizen genç teknik adam, “Biz iyi bir takımız sadece şanssız sakatlılar ve şanssız puanlar kaybettik. Diğer rakiplerimiz de illaki tökezleyecek. Biz maçlarımızı kazandığımız da sorun olmayacak. Samsun maçını kazanıp kendimizi taraftarlarımıza affettireceğiz. Onların da desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Zaten Erzurumspor formasının önemini biliyorsunuz. Yeter ki, o formanın hakkını verin” diye konuştu. Futbolcuların da kötü gidişata dur demek için kenetlenip Samsunspor maçını kazanacaklarına dair birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.