Nabil Dirar belirsizliği

BB Erzurumspor´un takviye transferde ön görüşme yaptığı ve prensipte anlaştığı Nabil Dirar, Kulübü Fenerbahçe ile sözleşmesi konusunda halen daha bir sonuca varamadı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Nabil Dirar belirsizliği

Sinan AYDIN  

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un takviye transferde ön görüşme yaptığı ve prensipte anlaştığı Nabil Dirar, Kulübü Fenerbahçe ile sözleşmesi konusunda halen daha bir sonuca varamadı. Tecrübeli futbolcunun hafta başına kadar net tavrını ortaya koyacağı ifade edildi. Mavi beyazlı yönetimin ısrarla takıma katmak istediği Nabil Dirar konusunda hem kulübü Fenerbahçe hem de oyuncu Nabil Dirar arasındaki para problemi bir türlü çözümlenemiyor. Kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi var. ayrıca Dirar´ın yine sarı lacivertli kulüpten sözleşmesi gereki yüksek bir de alacağı bulunuyor.

"GELİRİM" CEVABINI VERDİ AMA ...

Büyükşehir belediye Erzurumspor yönetiminin takıma takviye transfer konusunda görüştüğü Nabil Dirar´dan "gelirim" cevabını alsa da Fenerbahçe ile oyuncu arasındaki sözleşme krizi hala aşılabilmiş değil. Fenerbahçe kulübünün Dirar´a alacaklarına karşılık sözleşmeni fesh edelim teklifine oyuncu sıcak bakmıyor. Dirar ise Fenerbahçe´den "alacaklarımı verin gideyim" cevabı çıkınca görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Edinilen bilgilere göre, Sarı lacivertli kulübün sportif direktörü Emre Belözoğlu ve kulüp Başkanı Ali Koç´un Dirar ile son bir görüşme daha yapacağı ve hafta başına kadar gitsin mi kalsın mı konusunda son kararı vermeleri bekleniyor.