Nefesler tutuldu! Final gibi maç

BB Erzurumspor, evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçının hazırlklarına ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra psikolojik olaraka ta bu maça hazırladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Nefesler tutuldu! Final gibi maç

 

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, bugün Adana Demirspor ile final gibi bir maça çıkıyor. Nefesler tutuldu, taraftarlar akşam 20.00´a kilitlendi. TFF 1. Lig´de şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçının hazırlklarına ara vermeden sürdürüyor. Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor karşısında üç puanı 3 golle alarak bitime 4 hafta kala çok önemli bir galibiyet elde eden BB Erzurumspor, zorlu haftalara girilen şu dönemde, bugün çok önemli bir maça çıkacak.

´PANİK YAPMADAN İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITACAĞIZ´

Osmanlı maçından galip ayrılarak puanını 53´e çıkaran mavi beyazlı takım, Pazar gününden beri Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra psikolojik olaraka ta bu maça hazırladı. Oyuncularına Adana Demirspor´u yenecek güçte ve kalitede oldukların söyleyen Mehmet hoca, rakibin kendilerini geriden takip ettiğini, iki puan farkla önde olan takımın BB Erzurumspor olduğunu, çok önemli bir maça çıkacaklarını, panik yapmadan istedikleri oyunu sahaya yansıtarak Adana Demirspor´u eli boş göndereceklerine inandığını söyledi.

TARAFTARLAR TAKIM OTOBÜSÜNÜ MEŞALELERLE UĞURLAYACAK

Teknik ve taktik antrenmanlar yapan futbolcular, minyatür çift kale maç yaptılar. Oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular, Adana Demirspor ile Kazım Karabekir stadyumunda oynayacak olmanın avantajını kullanarak bu maçı kazanıp, süper lige çıkmayı büyük ölçüde garantilemek istiyorlar. Bu arada mavi beyalı taraftarlarda takımı Kazım karabekir stadyumuna uğurlamak için organizasyonlar yapıyor. Sosyal medyadan organize olan taraftar gurupları bugün akşam saatlerinde Ünivvrsite kavşağında buluşup, takım otobüsünü stadyuma sloganlar eşliğinde meşalelerle uğurlayacaklar. BB Erzurumspor, TFF 1. lig 31. hafta karşılaşmasında,  1 Temmuz Çarşamba günü akşam saat 20.00´da Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Dadaşlar bu maçtabn galip gelmvsi halinde rakibi ile arasındaki puan farkını 5´e çıkaracak ve kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 galibiyet alsa dahi süper lige çıkmayı garabntilemiş olacak.