Nefesler tutuldu! Haydi maça

TFF 1. Ligin derbi gözüyle bakılan mücadelesinde Erzurumspor, Bursaspor´u konuk ediyor. Nefesler tutuldu, hazırlıklar tamamlandı, maç saati beklenmeye başlandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Nefesler tutuldu! Haydi maça

-ÖZEL-

 

 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, TFF 1. Ligin 23 haftasında bugün sahasında Bursaspor´u ağırlıyor. Hafta boyunca birlik ve beraberlik mesajları verildi, mavi beyazlı takımın taraftarı ile birlikte 3 puanı alması için bütün olumsuzluklar ortadan kaldırıldı. TFF 1. Ligde bugün Bursaspor ile Kazım Karabekir Stadyumunda karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Erzurumspor tesislerinde bazı günler çift antrenman yapan futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı idmanları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.

TARAFTARLAR FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAM ETTİLER

Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde hafta boyunca Bursaspor maçına hazırlanan futbolcuların, taraftarlardan da gördükleri destek sonrası antrenmanlarda neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanları sık sık ziyaret eden taraftar grupları, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak enerji depolamalarını sağladılar. Her iki takımın da şampiyonluk mücadelesi vermesi nedeniyle final maçı gözüyle bakılan mücadele için nefesler tutuldu maç saati beklenmeye başlandı. Süper Ligin en deneyimli hakemleri arasında gösterilen Ümit Öztürk´ün orta hakemliğini yapacağı maçın kazananı olmak isteyen BB Erzurumspor, saha ve seyirci avantajının yanında kadro kalitesini de ortaya koyarak Bursaspor´u yenmek istiyor.

/resimler/2020-2/24/1107284754594.jpg

BURSASPOR 1 PUAN İÇİN GELİYOR

Geçtiğimiz hafta sahasında Adana Demirspor´u yenerek moral bulan Bursaspor ise, Erzurum´daki maçta önce beraberliğe oynayıp bulduğu kontra ataklarla galibiyet için gol arayacak. Zorlu Erzurum deplasmanından en az 1 puan almak istediği öğrenilen İbrahim Üzülmez´in maçtan günler önce Erzurum´daki hava ve saha şartları ile ilgili açıklamalar yapması ise Dadaşları kızdırmış durumda. Erzurumlular, hem sahanın hem de havanın futbol oynayama çok elverişli olduğunu belirterek Beşiktaş maçı sonrası yenilgiyi hava şartlarına bağlayan Abdullah Avcı gibi İbrahim Üzülmez´inde yenilgiye kılıf hazırladığını, Bursaspor´u Erzurum´dan eli boş göndereceklerini söylediler.