Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Dadaşlarda tek dehdef galibiyet...

Tarih: 24.09.2021 18:23
Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor

Sinan AYDIN

TFF 1.ligin 7. haftasında bugün Kazım Karabekitr stadyumunda Adanaspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Hafta boyu taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan mavi beyazlı futbolcular, galibiyet için kenetlendi. Sakat futbolcualrdan ise kötü haber geldi.

HAFTA BOYU TAKTİK ÇALIŞTILAR

Son antrenmanda düz koşu yapıp açma-germe hareketleri başlayan futbolcular, daha sonra ise teknik ve taktik antrenmanlar yaptı. Erkan hoca futbolcularına Adanaspor karşısında sahada görmek istediği oyun planını anlatıp bu yönde idmanlar yaptırdı. Eyüpspor deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkaran futbolcular, Adanaspor maçı hazırlıklarını da hafta boyu moralli bir şekilde sürdürdüler. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenmanlarda, futbolcular ağırlıkta taktik çalıştı. 

SAKATLARDAN KÖTÜ HABER

Adana'yı yenmek için kafasındaki oyun planının hazır olduğu öğrenilen Erkan hoca, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında da bulundu. Erkan Sözeri'nin futbolcuları ile yaptığı toplantıda alınan galibiyetler sonrası oluşan özgüvenin fazlasının da zarar olduğunu hatırlatığı ve kesinlikle Adanaspor maçında rehavete kapılmamaları gerektiğini söylediği öğrenildi.  Mustafa Yumlu'ya verilen 4 maçın tahkim kurulu tarafından da onanması sonucu tecrübeli oyuncu Adana maçında da olmazken, sakatlıkları süren Aykut Demir ile Mustafa Akbaş'tan da kötü haber geldi. Mavi beyazlı takım Adana maçına üç stoperinden de yoksun çıkacak.

MAÇIN HAKEMİ KADİR SAĞLAM

Teknik heyetin savunmada stoper olarak Gökhan Kardeş ve Mücahit Albayrak'a görev vereceği öğrenildi. BB Erzurumspor'da kaptan Mustafa Yumu'ya verilen 4 maç ceza sonrası ceza sınrındaki oyuncuların bulunması da teknik heyeti endişelendriyor. Takımda Estrela ve Gökhan Alsan kar sınırında bulunuyor. Her iki futbolcu da  Adanaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda Ankaragücü maçında oynayamayacaklar. Bu arada maçı yöneteceka hakem de belli oldu. TFF 1. Lig’in 7. Haftası’nda 25 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor - Adanaspor maçını, Kadir Sağlam yönetecek.