Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor

Nefeslerin tutulduğu bu önemli maç öncesi, BB Erzurumspor yönetimi Ümraniyespor galibiyetine özel prim verecek. Ümraniye Erzurumlular Derneği ise Erzurumsporlu futbolcu ve teknik heyeti hava limanında karşılayarak moral verecek.

Tarih: 11.02.2022 18:57
Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasında yarın saat 13.30'da deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Dün son antrenmanını yapan futbolcular ile teknik heyet, bugün uçakla İstanbul'a gidecek. Nefeslerin tutulduğu bu önemli maç öncesi, BB Erzurumspor yönetimi Ümraniyespor galibiyetine özel prim verecek. Ümraniye Erzurumlular Derneği ise Erzurumsporlu futbolcu ve teknik heyeti hava limanında karşılayarak moral verecek.

ANTRENMANLARDA NEŞE İÇİNDE G

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan mavi beyazlı takımda, antrenmanlar neşe içinde gti. Dadaşlar dünkü antrenmanda, Ümraniyespor maçının taktik provasını yaptı. Manisaspor maçından alınan üç puan sonrası yüzleri gülen teknik heyet ve futbolcular, keyifli bir ortamda Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Camia, maçın kazanılması halinde önemli bir virajı dönmüş olacak. Teknik Direktör Yücel İldiz, bu bilinçle futbolcularına Ümraniyespor'un eksilerini ve artılarını anlatarak teknik ve taktik antrenmanlar yaptırdı. BB Erzurumspor yönetimi de, Ümraniye maçından alınacak olası galibiyet için kesenin ağzını açmayı düşünüyor. Manisaspor galibiyetinin primlerini maç sonrası futbolcuların banka hesaplarına yatıran yönetim, Ümraniyespor galibiyeti için futbolculara özel prim vermeyi planlıyor.

İSTANBULDAKİ DADAŞLAR KARŞILAYACAK

Nefeslerin tutulduğu bu önemli maç öncesi, bugün İstanbıla gidecek olan kafileyi, hava limanında Ümraniye Erzurumlular Derneği üyleri ile bir grup taraftar karşılayacak. Yücel hoca ve futbolcuları çiçeklerle karşılaşacak olan İstanbuldaki Dadaşlar, bu şekilde takıma önemli maç öncesi moral verecekler. 6 maçlık zorlu bir maç maratonu yaşayacak olan BB Erzurumspor, yarın Ümraniyespor ile karşılaştıktan sonra, hafta içi Perşembe günü saat 17.00' da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında konuk edecek. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 Şubat Pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 27 Şubat'ta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan mavi beyazlı takım, 5 Mart'ta ise deplasmanda Altınordu ile karşılaştıktan sonra 12 Mart'ta Kazım Karabekir stadyumunda Samsunspor'u konuk edecek.