NOSTALJİK RADYOLARA RAĞBET GÖRÜYOR

Erzurum’da nostaljik görünümlü olan yeni nesil radyolar, bluetooth bağlantısından USB girişine kadar birçok özelliği ile dikkati çekiyor.

Tarih: 28.07.2023 18:21 Güncelleme: 28.07.2023 18:22
NOSTALJİK RADYOLARA RAĞBET GÖRÜYOR

www.gunebakiserzurum.com / Mihrimah Nefise DURDAĞ

Eski radyolar işlevinden çok, dekorasyon amaçlı tercih edilirken özellikle zor bulunan antika radyolar, yerini nostalji görünümlü yeni nesil radyolara bıraktı. 

Şu anda kullanılan dijital cihazlarla uyumlu çalışabilmesi bu radyolara ilginin arttığını ifade eden esnaf Murat Sezgin, nostaljik radyoların ortalama fiyatları 500- 600 TL bandında boyutuna ve kalitesine göre değiştiğini her kesimden alıcı bulunduğunu söyledi.

 Sezgin,” Nostaljik görünümlü olan yeni nesil radyolar, bluetooth bağlantısından USB girişine kadar birçok özelliği ile vatandaşımızın dikkatini çekiyor. Nostaljik görünümlü yeni nesil radyoları satıyoruz. Bu radyolar tamamen yeni teknolojiyle uyumlu. Bluetooth bağlantısından, USB girişine kadar hepsi var. Bu cihazların bozulan parçalarını Türkiye'de bulmak çok zor. İnternet ve akıllı cihazlardan erişilebilen radyo yayınları yine vazgeçilmezlerimiz arasında yerini aldı. Radyoda çeşitlilik olmazsa olmazdır. Kısacası sonuçlara baktığımızda radyonun yadsınamaz bir yeri olduğu açıktır ve hiçbir zaman önemini yitirmeyecektir. İnanıyorum ki radyolarımız bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da etik ilkelere bağlı, milli ve manevi değerlerimizi gözeten yayınlarına devam edecektir. Son yıllarda satışları çok arttı. Her kesimden talep var. Yaş grubu fark etmeksizin, her kesimden alıcı buluyor. Nostaljik radyoların ortalama fiyatları 500- 600 TL bandında boyutuna ve kalitesine göre değiştiğini her kesimden alıcısı var. Radyonun ayrı bir zevki vardır. Hani cep telefonlarından da radyo vardır ama bence cep telefonlarında radyo olmamalıydı. Çünkü radyonun tadı, zevki bir başkadır. Son yıllarda satışları çok arttı. Her kesimden talep var. “