O Ses Türkiye´de Erzurumspor konuşuldu...

O Ses Türkiye Kamera Arkasında Gündem Erzurumspor!

Tarih: 01.01.0001 00:00
O Ses Türkiye´de Erzurumspor konuşuldu...

TV8´in İlgi İle Takip Edilen Yarışması O Ses Türkiye´de, Erzurumlu yarışmacı tarafından Beyazıt Öztürk´e imzalı forma hediye edildi.

Sinan AYDIN 

Erzurumlu Yarışmacı Okuyucu, Beyazıt Öztürk´e Erzurumspor Futbolcu ve Teknik Ekibinin İmzaladığı Formayı Hediye Etti. TV8´de yayınlanan ve sunculuğunu Erzurumlu medya patronu Acun Ilıcalı´nın yaptığı O Ses Türkiye yarışması kamera arkasında gündem B.B. Erzurumspor oldu.  O Ses Türkiye´nin 2. tura kalan Erzurumlu yarışmacısı Burak Okuyucu, Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve teknik ekibi ile futbolcularına imzalattığı formayı Türkiye´de sevilen sanatçıların başında yer alan Beyazıt Öztürk´e hediye etti.

OKUYUCU DUYGULARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bu anı sosyal medya hesabından paylaşan Burak Okuyucu, "Tüm futbolcularımız ve teknik ekibimiz imzalı B.B.Erzurumspor formamızı O Ses Türkiye´de takımında olduğum Beyazıt Öztürk abime teslim ettiğim için çok mutlu oldu..." ifadelerine yer verdi. Burak Okuyucu, 16 Kasım 2019´da ´Minarelerde Kandiller Yanar´ performansı ile Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan´ı döndürmeyi başarmış ve Beyazıt Öztürk´ün takımını seçmişti. Gelinen noktada hemşehrilerinin dua ve desteğine ihtiyacı olan Burak okuyucu´ya başarılar diliyoruz.