OBM Personeline “Narkotik Suçlarla Mücadele” eğitimi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Orman Bölge Müdürlüğü Personeline “Narkotik Suçlarla Mücadele" eğitimi verildi.

Tarih: 20.10.2022 11:57
OBM Personeline “Narkotik Suçlarla Mücadele” eğitimi

Sinan AYDIN

Erzurum Polisi tarafından Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) çalışanlarına , “Narkotik Suçlarla Mücadele” eğitimi verildi​​Bölge Müdürlüğü Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Orman Bölge Müdürlüğü Personeline “Narkotik Suçlarla Mücadele" eğitimi verildi.  

Amaç bilinçlendirmek

OBM Personelini uyuşturucuyla mücadele konusunda bilinçlendirmek, bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen eğitimde; Narkotik ekipleri, uyuşturucu maddeler, bağımlılık, uyuşturucuya başlama nedenleri, kullanımının erken tespiti, mücadele ve korunma yolları ile ilgili katılımcılara bilgilendirme yaptı.

UYUMA projesi anlatıldı

Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA) projesine de değinen ekipler, cep telefonuna indirilebilen bu uygulama ile uyuşturucu satıcıların bir tuşla ihbar edilerek güvenlik birimlerine hızlı bir şekilde ihbarın ulaşılacağını ifade etti.  Katılımcılar, eğitimden ve oluşturulan farkındalıktan ötürü memnuniyetlerini ifade ederek Narkotik ekiplerine teşekkür etti.