OBM'de 2022 yılı program ve hedefler değerlendirildi

Bölge Müdürlüğünün 2022 yılı program gerçekleşme ve yıl sonu hedefleri, , Oktay Ayatay'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Tarih: 12.09.2022 10:25
OBM

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve Orman Fidanlık Müdürünün katılımıyla gerçekleştirildi. Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantıda, Bölge Müdürlüğünün 2022 yılı program, gerçekleşme ve yıl sonu hedefleri değerlendirildi.

SORUNLAR VE EKSİKLİKLER ELE ALINDI

İşletme Müdürlüğü bazında yapılan değerlendirme toplantısında, İşletme Müdürleri kendi birimiyle ilgili çalışmaların son durumlarını, ay ve yıl sonu hedeflerini sunum eşliğinde aktardı. Şube Müdürleri ise sunum esnasında kendi birimleriyle ile ilgili konularda bilgilendirme ve değerlendirme yaptı. 2022 yılı faaliyetleri gerçekleştirilirken karşılaşılan sorunlar ve eksikliklerinde ele alındığı toplantıda, durum değerlendirilmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından genel değerlendirme yapılarak yıl sonu hedeflerine ulaşılması için alınması gereken önlemler görüşüldü.

MÜDÜR AYATAY: PERSONELİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

Yapılan bilgilendirme ve değerlendirmelerin ardından talimatlarını aktaran Bölge Müdürü Oktay Ayatay, “Genel Müdürlüğümüzün program hedefleri doğrultusunda Bölgemiz ormanlarını daha iyi korumak, geliştirmek ve ormancılık hizmetlerini sürdürebilir bir şekilde yürütmek üzere hazırlanmış olan bütçe programlarının gerçekleşmesinde her kademede çalışan personelin özverili çalışması önem arz etmektedir. Ormanlar, tüm dünyanın ortak değeri olup, gelecek nesillere bırakacağımız yegane mirasımızdır. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile hem ülkemize hem de yaşadığımız dünyaya değer katmaktayız. Bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalar da bu doğrultuda çok kıymetli çalışmalardır" dedi. Tüm ormancılık faaliyetleri ile diğer iş ve işlemlerin değerlendirildiği toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.​