OBM'de bayramlaşma kuyruğu

Bayramlaşma töreinde konuşan Orman Bölge Müdürü Okyat Ayatay, personeline olası orman yangınlarına karşı tedbirli ve teyakkuzda olmaları uyarısını yaptı.

Tarih: 19.07.2022 09:49
OBM

Orman yangınlarına karşı teyakkuz uyarısı!

Sinan AYDIN

Erzurum orman Bölge Müdürlüğü'nde mesainin başlaması ile birlikte Müdür ve kurum personeli birbiri ile bayramlaştı. OBM'de düzenlenen bayramlaşma töreninde uuzn kuyruk oluştuğu gözlendi. Kurban Bayramı nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğünde 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 9.30 da tüm personelin katılımıyla Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine başta Bölge Müdürü Oktay Ayatay olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Erzurum Orman İşletme Müdürü, Fidanlık Müdürü ile Bölge Müdürlüğümüzün tüm personeli katıldı.

MÜDÜR AYATAY'DAN ORMAN YANGINLARINA KARŞI TEYAKKUZ UYARISI

Bölge Müdürümüz Oktay Ayatay bayramlaşma programındaki konuşmasında; bayramların getirdiği birlik beraberlik duygusuna vurgu yaparak “Bayramların geçmişlerin yad edilmesi, dargınlıkların sonlandırılması, millî ve dinî duyguların pekişmesi, taze ve canlı tutulması, bunun yanında toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada büyük önemi vardır. Dinî bayramlar, insanlar arasında kaynaşmayı, dostlukları ve ahbaplıkları ilerletmenin bir yolu olarak belli bir öneme sahip olduğu gibi, dinî his ve şuurun sosyal hayatta tazelenmesinin de bir vesilesidir. Bu duygularla hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, tüm çalışanlarımızın aileleriyle birlikte daha nice bayramlara sağlıkla, huzurla erişmelerini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende Bölge Müdürü Ayatay tüm katılımcılarla bayramlaşarak, sıcaklıkların arttığı bu dönemde orman yangınları riskine karşı tüm personelimiz ile birlikte yapılan dua sonrası, orman yangınlarına karşı her an hazır ve teyakkuz halinde olunması gerektiğini ifade ederek katılımcıların Kurban Bayramını tebrik etti.