OBM'de bayramlaşma kuyruğu

Orman Bölge Müdürlüğü'nde Ramazan bayramının ardından mesai gününde personelle açık alanda bayramlaşma töreni yapıldı. OBM personeli, Müdür Ayatay ile bayramlaşmak için sıra kuyruğu oluştudu.

Tarih: 25.04.2023 08:49
OBM

GÜnebakış/Sinan AYDIN 
​​Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nde Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde personelle açık alanda bayramlaşma töreni yapıldı. OBM personeli, Müdür Ayatay ile bayramlaşmak için sıra kuyruğu oluştudu. Bayramlaşma törenine; Bölge Müdürü Oktay Ayatay olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Erzurum Orman İşletme Müdürü, Fidanlık Müdürü ile Bölge Müdürlüğümüz merkezindeki tüm personel katıldı. 

MÜDÜR AYATAY GÜNÜN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Bölge Müdürü Oktay Ayatay, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bayramların getirdiği birlik beraberlik duygusuna vurgu yaparak “Bayramların geçmişlerin yad edilmesi, dargınlıkların sonlandırılması, millî ve dinî duyguların pekişmesi, taze ve canlı tutulması, bunun yanında toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada büyük önemi vardır. Bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, tüm çalışanlarımızın aileleriyle birlikte daha nice bayramlara sağlıkla, huzurla erişmelerini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma merasiminde tüm personel birbirleriyle bayramlaşarak sohbet etti.