OBM'de çalışmalarla ilgili yol haritası incelendi

2022 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği OBM toplantısında, her Şube Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmalarının hangi aşamada olduğunu aktardı.

Tarih: 12.10.2022 10:39
OBM

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde, Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve İşletme/Fidanlık Müdürünün katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı. 2022 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, her Şube Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmalarının hangi aşamada olduğunu aktardı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ YOL HARİTASI İNCELENDİ

Ormancılık faaliyetleri ile diğer iş ve işlemlere ilişkin çalışmalarda izlenilecek yol haritası ele alınarak yıl sonu hedeflerine ulaşılması için alınması gereken tedbirler, yeni yöntemler, ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Durum değerlendirmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay'ın 2022 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi için tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.