OBM'de durum değerlendirme toplantısı

Orman Bölge Müdürlüğünün 2022 yılı program ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda, her Şube Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmalarının son durumunu aktardı.

Tarih: 13.03.2022 19:18
OBM

 

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve İşletme/Fidanlık Müdürünün katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, 2022 yılı program ve hedefleri değerlendirildi. Toplantıda, her Şube Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmalarının hangi aşamada olduğunu aktardı.  2022 yılı faaliyetleri gerçekleştirilirken karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler tartışılarak her şube müdürlüğünün çalışmaları ayrı ayrı değerlendirildi.

KOORDİNEÇALIŞACAKLAR

Durum değerlendirmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinliği kapsamında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin çalışmaların da ele alındığı toplantıda yapılacak çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesi için alınacak önlemler görüşüldü. Toplantı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay'ın 2022 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi ve belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konularında tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.