OBM'de Ekim ayı değerlendirme toplantısı yapıldı

Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında, Ekim ayı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü hazırlıkları da görüşüldü.

Tarih: 02.11.2022 13:37 Güncelleme: 02.11.2022 13:37
OBM

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nde(OBM), Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Ekim ayı değerlendirme toplantısı yapıldı. Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisleri ve İşletme/Fidanlık Müdürünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Ekim ayı sonu itibariyle program ve hedefler değerlendirildi. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Şube Müdürleri kendi birimleriyle ilgili çalışmalarının son durumlarını, ay ve yılsonu hedeflerini aktardı.

11 KASIM MILLI AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ HAZIRLIKLARI GÖRÜŞÜLDÜĞÜ

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü hazırlıklarının da görüşüldüğü toplantıda, genel durum değerlendirmesi yapılarak karşılaşılan sorunlar ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda program ve hedeflerin tam olarak gerçekleştirilebilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları veren Bölge Müdürü Ayatay, tüm katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.