OBM'de Kasım ayı değerlendirildi

Personeli ile Kasım ayında yapılan çalışmaları değerlendiren Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, program ve hedeflerin hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında ve tam olarak gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Tarih: 30.11.2022 13:14 Güncelleme: 30.11.2022 13:14
OBM

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisleri ve İşletme/Fidanlık Müdürünün katılımıyla Bölge Müdürlüğümüz toplantı salonunda Kasım ayı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2022 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetler ile diğer çalışmaların Kasım ayı sonu itibariyle gerçekleşmeleri hakkında durum tespitleri ve yıl   sonu hedeflerine ulaşılması noktasında değerlendirmeler yapıldı.

YIL SONU HEDEFLERİ AKTARILDI

Şube Müdürleri, kendi birimleriyle ilgili tamamlanan ve devam eden çalışmalarının son durumlarını, ay ve yıl sonu hedeflerini aktardı. Genel durum değerlendirmesi yapılarak karşılaşılan sorunlar ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.  6919 sayılı tamim gereği yapılan denetimlerde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen Bölge Müdürü Ayatay, toplantı sonunda program ve hedeflerin hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında ve tam olarak gerçekleştirilmesi talimatını verdi.