OBM'de Mart ayı değerlendirme toplantısı yapıldı

Mart ayı değerlemndirme toplantısına katılan Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, tüm birimlerine 2022 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi konusunda talimat verdi.

Tarih: 05.04.2022 13:48
OBM

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nde, geride bıraktığımız Mart ayının değerlendirme toplantısı yapıldı. Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve İşletme/Fidanlık Müdürünün katılımıyla Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda, Mart ayı içinde yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve Nisan ayında yapılacak çalışmlar konusunda planlamalar yapıldı.

BÖLGE MÜDÜRÜ AYATAY TÜM BİRİMLERE TALİMAT VERDİ

2022 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, her Şube Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmalarının hangi aşamada olduğunu aktardı.  2022 yılı faaliyetleri gerçekleştirilirken karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler tartışılarak her şube müdürlüğünün çalışmaları ayrı ayrı değerlendirildi. Durum değerlendirmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. ​Toplantı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay'ın 2022 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi ve belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konularında tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.