Öğrencilerden Kızılay´a bağış

Final Eğitim Kurumları ?Sosyal Yardımlaşma Kulübü? öğrencileri kendi aralarında topladıkları nakit yardımlar ile Kızılay Erzurum Şube Başkanlığına Arakan için bağışta bulundular.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Öğrencilerden Kızılay´a bağış

Nesrin Çetinkaya

Final Eğitim Kurumları bünyesinde "Sosyal Yardımlaşma Kulübü? kuran öğrenciler, kendi aralarında topladıkları yardımları Arakan´a göndermek üzere Erzurum Kızılay Şube Başkanlığına bir miktar bağışta bulundular. Örnek davranışları ile takdirleri toplayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini sunan Erzurum Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, ?Yapılan bu sosyal sorumluluk projesi için final Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve idarecilerine Kızılay olarak değerli katkılarından dolayı şükranlarımız sunuyoruz? şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAM YÜKLÜ DAVRANIŞ

Konuya ilişkin değerlendirmeleri sunarak, öğrencilere ve öğretmelere örnek davranışlarından ötürü teşekkürlerini dile getiren Bozhalil, ?Yapılan bağış Arakan için yapılmış olup arakanda ki ihtiyaç sahiplerine Kızılay Genel Merkez aracılığıyla iletilecektir. Yapılan bu sosyal sorumluluk projesi için final eğitim kurumları öğrenci, öğretmen ve idarecilerine Kızılay olarak değerli katkılarından dolayı şükranlarımız sunuyoruz? ifadelerine yer verdi.