ÖĞRETMENEVİ İFTAR MENÜSÜ BELLİ OLDU

Erzurum Öğretmenevi Ramazan ayında iftarda açık olacak.

Tarih: 10.03.2024 15:29 Güncelleme: 11.03.2024 10:26
ÖĞRETMENEVİ İFTAR MENÜSÜ BELLİ OLDU

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Ramazan ayına özel menüsü ile iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Erzurum Öğretmen Evi Müdürü Selçuk İçoğlu, Öğretmenevi'nin Ramazan menüsünün belli olduğunu söyledi.

"Ramazan hazırlıklarını tamamladık"

İçoğlu,”  Erzurum Öğretmenevi iftar menüsü belli oldu. Öğretmenevimizin iftar menüsü üç menüden oluşuyor. Birinci menü et yemekleri, pilav, çorba salata, hurma ve tatlı ile içeceklerden oluşuyor bu iftar menümüz 280 TL’den başlıyor. İkinci menümüz sebze yemeklerden oluşuyor 250TL’den başlıyor. Üçüncü menümüz ise tavuklu yemeklerden oluşuyor 230 TL’den başlıyor. Öğretmenevimiz Ramazan ayı boyunca iftar saatinde hizmet verecek".  

"Tesisimizin misafirlerine, konaklama yapan müşterilerine ve tüm vatandaşlara cazip fiyatlarla iftar yemeği sunacağız"

"Öğretmenevi misafirlerine en güzel şekilde müşterilerin yanında guruplara da aynı şekilde veya standart menü şeklinde hizmet verecek. İftariyelikler, birçok salata, tatlı, meyve, soğuk meze tabir edilen yiyeceklerin yanında kırmızı et yemeği olmak üzere ana yemekler ve her gün çorba hizmete sunulmaktadır.  Öğretmenevi her şeyden önce kaliteye, hijyene, damak tadına önem vermektedir. Öncelik müşterilerin, misafirlerin memnuniyetidir.  Menülerimiz kırmızı et menü ve beyaz et menü olarak iki çeşitten oluştuğunu belirtti. Kırmızı et menü içerisinde iftar tabağı, ana yemek, pilav, salata, tatlı ve sınırsız içecek yer alıyor. Beyaz et menüde ise değişen sadece ana yemeğin beyaz et ile yapılması. Ayrıca açık büfe sahur hizmetini de halkımıza sunuyoruz.  Hem Ramazan ayında hem de diğer aylarda halkımızı bekliyoruz. Ramazan menülerimiz oldukça uygun yemek menümüz ile hizmet edeceğiz.  Çünkü bizim amacımız para kazanmak değil devlet kurumundan halkın daha etkin bir şekilde faydalanmasını sağlamak.”