Okul önlerinde ki büyük tehlike…

Okul önlerinde okuldan olmayan yabancı şahısların varlığı son dönemlerde artmış durumda. Veliler tedirgin…

Tarih: 27.12.2023 11:22
Okul önlerinde ki büyük tehlike…

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Son dönemlerde okul önlerinde bulunan, okul dışından yabancı şahısların varlığı velileri tedirgin ediyor. Peki, bu konuda veliler ne düşünüyor, ne yapılmalı? 

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul önlerinde ki güvenliği artırmaya yönelik daha fazla uygulama yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, her okulun özellikle liselerin önlerinde ki güvenlik önlemlerinin artırılmasının doğru olacağını ifade ettiler. 

“KURUM VEYA KURULUŞLARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ”

Bu konuda Kaymakamlıklara da görev düştüğünü söyleyen veliler, “Çocuklarımızın güvenliği bizim için önemlidir. Yetkili kurum veya kuruluşları göreve çağırıyoruz” şeklinde konuştular. 

İhsan Karbağ, “Çocuklarımızın güvenliği bizim için çok önemlidir. Son yıllara göre okul önlerinde bulunan yabancı şahıslar azalmış olsa da bazen çocuklarımı okuldan almaya giderken görüyorum. Kapüşonlu, ellerinde sigara ve tespih sallayan gençler duruyor. Ne veya kim olduğu belirli olmayan bu insanlar bizi korkutuyor. Bu konu için devletin hangi kolu görevliyse onlardan ricamız okul önlerinde ki güvenliği biraz daha artırmalarıdır.”