OKUL SPORLARI CURLING TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA FİNAL HEYECANI

Okul Sporları Gençler Curling Türkiye Şampiyonası'nda final karşılaşmaları yarın gerçekleşecek.

Tarih: 28.02.2024 22:34
OKUL SPORLARI CURLING TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Palandöken Curling Salonu, 26 Şubat 2024'te başlayan Okul Sporları Gençler (Karma) Curling Türkiye Şampiyonası'nda nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Toplamda 8 il ve 31 okulun katıldığı şampiyonada, 110 sporcu kıyasıya rekabet etti.

Bugün gerçekleşen çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının ardından, yarın gerçekleşecek olan mix dable karşılaşmalarında 3.'lük ve final müsabakaları için heyecan doruk noktasına ulaştı. 3.'lük maçında yarın saat 12:00'da Palandöken Spor Salonu'nda Erzurum Özel OSB Teknokent Koleji ile Trabzon Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu Lisesi karşılaşacak.

Final mücadelesi ise Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi ile Samsun Anafartalar Anadolu Lisesi arasında gerçekleşecek. Her iki karşılaşma da sporseverleri büyük bir heyecan bekliyor.

Şampiyonada karışık final karşılaşmalarında ise 3.’lük karşılaşmasında Trabzon Spor Lisesi ile Erzurum Harput Kapı Anadolu Lisesi, şampiyonanın 3.’sü olmak için mücadele edecekler. Karışık kategorinin final karşılaşmasında ise Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi ile Erzurum Harput Kapı Anadolu Lisesi arasında gerçekleşecek. Böylece, karışık kategoride şampiyon olacak olan okulun Erzurum’dan çıkacağı kesinleşti.