Okulların Mezuniyet Heyecanı Başlarken, Mezuniyet Çekimleri de Merak Konusu Oldu

Okulların mezuniyet heyecanı tüm hızıyla devam ederken, öğrencilerin ve ailelerin dikkati bu kez mezuniyet çekimlerine yoğunlaştı.

Tarih: 20.04.2024 23:16 Güncelleme: 22.04.2024 01:28
Okulların Mezuniyet Heyecanı Başlarken, Mezuniyet Çekimleri de Merak Konusu Oldu

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Mezuniyet çekimleri, öğrencilerin mezuniyet kıyafetleriyle, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte özel mekanlarda veya okul bahçelerinde çektirdiği fotoğrafları içeriyorken, bu fotoğraflar, öğrencilerin mezuniyet gününü ve bu önemli dönemi hatırlamalarını sağlamanın yanı sıra, aileler için de gurur ve mutluluğu ölümsüzleştirme fırsatı sunuyor.

Erzurum’da anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri, bu özel günlerinde giydikleri cüppeleriyle ve diplomalarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek, unutulmaz anları gelecek kuşaklara aktarmayı amaçladıkları için mezuniyet çekimleri vazgeçilmez bir ritüel haline geldi.

Erzurum’da mezuniyet çekimlerinin fiyatları nedir?

Mezuniyet törenleri, öğrencilerin elde ettikleri başarıları, onların emeklerinin ve çabalarının karşılığı olarak değerlendiriliyorken, öğrenciler ve aileler bu çekimlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Bizlerde Günebakış Gazetesi olarak 2024 yılı Mezuniyet çekimlerinin fiyatlarını siz değerli okuyucularımız için derledik. 

Alınan bilgilere göre, Erzurum’da mezuniyet çekimleri stüdyo ve dış çekim olmak üzeri iki başlık altında yapılıyorken, stüdyo çekimleri poz başına 300 TL'den çekiliyorken, albümlü olanlar ise bin 200 TL'den başlıyor. 

dış çekimlerde de albümsüz yarım saatlik çekim 500 TL olurken albümlü fotoğraf çekimleri ise yine bin 200 TL'den başlıyor.