OKUMAMA SENDE YARDIMCI OLUMRSUN?

Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacak.

Tarih: 05.09.2023 19:14
OKUMAMA  SENDE YARDIMCI OLUMRSUN?

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

 Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilciliği, maddi imkânı kısıtlı ilköğretim çağındaki 100 öğrenciye kırtasiye seti hediye ederek ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak. Set içinde çanta, defter, sulu boya, kalemtıraş gibi okulda kullanılacak 20 çeşit malzeme bulunuyor. Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilcisi Ömer Sait Aksoy, bağışçıların yardımıyla daha fazla çocuğa ulaşacaklarını belirtti.

Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilciliği, ilk etapta maddi imkânı kısıtlı ilköğretim çağındaki 100 öğrenciye kırtasiye seti hediye edecek. Set içinde çanta, defter, sulu boya, defter, kalemtıraş, su matarası gibi okulda kullanılacak 20 çeşit malzeme bulunuyor.

Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilcisi Ömer Sait Aksoy, birçok alanda insani yardım sağlamak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Tespitini yaptıkları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemeleri hazırladıklarını belirten Aksoy, "Her yıl olduğu gibi ilk etapta 100 çocuğumuza kırtasiye setleri hazırladık. Bu setlerin içinde ilköğretimde okuyan çocuklarımızın ihtiyacı olan birçok ürün mevcut olup inşallah Erzurum’daki bağışçılarımızın sayesinde çocuklarımıza bu emanetlerini teslim edeceğiz. Deniz Feneri tarafından öğrencilere sunulan kırtasiye yardımında, okul seti olarak belirlenen liste dahilindeki malzemeler verilmektedir. Kırtasiye setinin tümünü satın alarak bir çocuğun eğitim öğretim dönem boyunca ihtiyaç duyabileceği kırtasiye desteğini vermek isteyen yardımseverler internet sitesinden yardımı gerçekleştirebilir ya da iletişime geçebilirler.  Yapılacak bu yardım ile birlikte çocukların bir yıl boyunca ihtiyaç duyabileceği tüm kırtasiye malzemeleri temin edilecektir. Ancak mevcut tutarın yüksek gelmesi halinde, az da olsa yardımcı olmak isteyenler kırtasiye yardımı da yapabilmektedir.  Yapılacak bu yardımlar ile birlikte tutarlar, yardım havuzuna eklenecektir. Yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirerek her konuda bir köprü görevi üstlenen Deniz Feneri, eğitim döneminin başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi çocukları ve aileleri unutmadı. Türkiye'nin dört bir yanındaki merkezler aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin ve ailelerinin belirlenmesini sağlayan Deniz Feneri, gelen yardımları hızlı bir şekilde ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyor.  Öğrenciler için en temel ihtiyaç malzemesi olan defter, kalem, silgi, cetvel, suluk gibi malzemelerin tümü için 700 TL bağış yaparak “kırtasiye seti” yardımı yapabilirsiniz. SMS ile yardım için “KIRTASİYE” yazıp 5560’a gönderip 25 TL bağış yapabilirsiniz. Sizde bir çocuğun ihtiyaç duyacağı “KIRTASİYE SETİ” yardımında bulanmak için 700 TL bağış yapabilirsiniz. Bu vesileyle bağışçılarımızdan yardım bekliyoruz." diye konuştu.

Aksoy, bağışçıların emanetleri doğrulusunda birçok çocuğa ulaşmaya devam edeceklerini kaydetti.