Oltu'da Erasmus Proje Sergisi

Oltu Halk Eğitimi Merkezi ve  Oltu Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde 'Sıfır Atık Kavramı' üzerine 'Yüzey Sanat Etkinlikleri Sergisi' düzenlendi.

Tarih: 29.05.2022 19:00
Oltu

Sinan AYDIN

Oltu Halk Eğitimi Merkezi koordinatörlüğünde, Litvanya'dan Lietuvos jaunimo centras, İspanya'dan ASSOCIACIO CULTURAL TABALA ve Hırvatistan'dan Pucko otvoreno uciliste Cakovec ortaklığında yürütülmekte olan "Atıkların El Sanatları ile Geri Döşümü'" adlı ve 2021-1-TR01-KA210-ADU-000034997 project numaralı projenin faaliyetleri kapsamında Oltu Halk Eğitimi Merkezi ve  Oltu Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde 'Sıfır Atık Kavramı' üzerine 'Yüzey Sanat Etkinlikleri Sergisi' düzenlendi.

30 ESER BEĞENİYE SUNULDU

Oltu Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım bölümü öğrencilerinin tamamen atık malzemeleri  kullanılarak hazırladıkları 30 eser sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergiye Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkan Yardımcıları Baki Parlak ve Süleyman Fidan, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt, Oltu MYO Müdürü Doç. Dr. Ufuk Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver, Okul ve Kurum müdürleri, Proje ortağı ülkelerinden olan İspanya ve Litvanya'dan katılımcılar ile çok sayıda davetli sergiyi ziyaret etti.