Oltu’dan Voleybolda Büyük Başarı

Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, Tunceli'de grup şampiyonu oldu!

Tarih: 08.02.2024 14:21 Güncelleme: 08.02.2024 14:28
Oltu’dan Voleybolda Büyük Başarı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Tunceli'de düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldız Kız grup müsabakalarına katılan Erzurum'un gururu Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek grup müsabakalarında birinciliği elde etti.

Grup müsabakalarında rakiplerine üstünlük sağlayarak zafere ulaşan Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, turnuvada Şanlıurfa, Adıyaman ve Bingöl’ü mağlup ederek Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar Türkiye Yarı Finali'ne gitme hakkını kazandı.

Başarılı takımın teknik patronluğunu yapan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mustafa Karaca, elde ettikleri bu başarıyla gurur duyduklarını ifade etti. Karaca, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizle birlikte ortaya koyduğumuz performansla gurur duyuyoruz. Bu zafer, öğrencilerimizin azmi ve takım ruhuyla mümkün oldu. Şimdi sıra Türkiye Yarı Finali'nde Erzurum'u en iyi şekilde temsil etmekte. Bu doğrultuda çalışmalara başladık ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, gösterdiği başarıyla önemli bir iz bırakarak Erzurum'u Türkiye Yarı Finali'nde temsil etme şansını elde etti.