Ölüm caddesi

Yakutiye İlçesine bağlı Gez Mahallesindeki Cadde son zamanlarda kazların ortak noktası oldu.

Tarih: 04.10.2023 18:26
Ölüm caddesi

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

 Ölüm caddesi olarak tanımlanan Gez Mahallesindeki caddesinde hemen her gün meydana gelen yeni kazalar insan hayatı bu kadar ucuz mu dedirtti.

Gerek ölümlü gerekse yaralanmalı birçok kazanın yaşandığı bu yola acilen çözüm beklediklerini ifade eden vatandaşlar yetkilileri göreve davet ettiler.

Vatandaşlar,” Bu caddede sürekli kaza meydana geliyor.   Bu yoldan gelen arabalar süratli geldiklerinden kazalar meydana geliyor. Hatta ışıklandırma yapılmasına rağmen yine kazlar oluyor.   Bu yolda yayaların can güvenliği yok. Bu tür bir kazanın olmaması için yetkililerden acilen bura müdahale etmelerini istiyoruz. Bu mahallede hem esnafım hem oturuyorum. Buradan karşıdan karşıya geçerken korkarak geçiyoruz. Buradan öğrenciler okula gidip geliyor, burada defalarca kaza oldu. Yaşanan kazalardan köprüler söküldü, ölümlü kazalar meydana geldi. Buradan Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyoruz; Gerçekten vatandaşlar mağdur oluyor kazalar meydana geliyor, ben bir vatandaş olarak karşıdan karşıya geçerken çok zorlanıyorum. Bu yolda yavaşlama durumu da yok. Büyüklerimizin gereğini yapmasını istiyoruz. Hiç önlem almadılar. “

“Burada çok kaza oluyor”

“Öğrenciler canları pahasına karşıdan karşıya geçiyorlar. Bakın araçlar nasıl hızlı geçiyor buradan. Ben tekrar söylüyorum bir vatandaş olarak çok korkuyorum. Burada geçen gün trafik kazası meydana geldi.  Bizim büyüklerimizden ricamız buraya en azından bir ışık taksınlar, insanlar rahat rahat geçer en azından. Burada çok kaza oluyor buraya bir önlem almak şart. Bir an önce tedbir alınmasını istiyoruz.”