ÖLÜMÜNE KAYKAY!

Hayatlarını hiçe sayarak otobüsün arkasına tutunup kaykayla yolculuk eden gençler, ölümü hiçe sayarak yürekleri ağza getiriyor.

Tarih: 12.10.2021 21:36
ÖLÜMÜNE KAYKAY!

Sinan AYDIN

Erzurum'da hayatlarını hiçe sayarak otobüsün arkasına tutunup yolculuk eden gençleri görenler, hayretler içinde kalıyor. Tüm uyarıları hiçe sayan kaykaycı gençler, ölüme meydan okudukları o anlarda Günebakış Gazetesi objektiflerine yakalandılar. Patenli 3 genç, araç trafiğinin yoğun olduğu Terminal caddesi üzerinde belediye otobüsünün arka panjuruna tutunup, ölüm tehlikesine aldırmadan yolculuk yaptı.

DİĞER ARAÇLARIN ALTINA GİRMELERİ AN MESELESİ AMA...

Otobüs şoförünün habersiz olduğu gençler, akşam mesai saati nedeniyle de yoğunluğun iki katına çıktığı caddelerde uzun bir süre bu şekilde yolculuk ettiler. Gençlerden habersiz olan otobüs şoförü yaklaşık kimi zaman 60-70 kilometre hızla aracını sürerken, patenci gençlerbu sırada sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Hayatlarını hiçe sayarak yolculuk yapan gençler, yaklaşık 2 kilometre otobüsün arkasında ölümüne paten kaydıktan sonra ara sokaklarda gözden kayboldu.

ERZURUM'UN YENİ SORUNU KAYKAYCI GENÇLER

Ölümü hiçe sayan patenci gençler, çevredeki araç sürücülerinin uyarılarını dahi önemsemedi. Olaydan sonradan haberdar olan otobüs şoförü ise, '' Gençler lütfen böyle yapmasınalar. Hem kendi canlarını tehlikeye atıyorlar hem de bilmeden benim başımı belaya sokacaklar. Otobüs büyük olduğu için ışıklarda durduğumuzda arkaya asıldıklarını görmüyoruz. Seyir halinde iken ani bir fren yapsam belki de düşüp ya benim aracın yada başka araçların altına girecekler. Ölmeleri an meselesi. Bu soruna çözüm bulunmalı'' diye dert yandı.