Önce kuvvet sonra taktik çalıştılar

BB Erzurumsporlu futbolcular, dünkü antrenmanın sabah bölümünde fitness salonunda kuvvet çalıştılar, öğleden sonraki bölümde ise teknik ve taktik antrenman yaptılar.

Tarih: 30.01.2022 19:21
Önce kuvvet sonra taktik çalıştılar

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Manisaspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürüdürüyor. Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile yardıkmcı antrenörler Serkan Zaimoğlu ve Uğur Bayarslan yönetiminde yoğun bir çalışma sürdüren futbolcular, dünkü antrenmanın sabah bölümünde fitness salonunda kuvvet çalıştılar, öğleden sonraki bölümde ise teknik ve taktik antrenman yaptılar.

ÖNCE KUVVET SONRA TAKTİK

Günün ilk antrenmanında salonda ağırlık kaldırıp açma germe çalışan futbolcular, ikinci bölümde ise tesislerde açık havada Manisaspor maçının taktik provasını yaptılar. Ömer Düzgün tarafından onursal başkan Mehmer Sekmen ve yönetim kurulu üyelerinin haberi dahi olmadan Erkan Sözeri'nin görevine telefonla son verilmesinin ardından hoca bulamayan mavi beyazlı kulüpte, futbolcuları sportif direktör Muzaffer Bilazer ile yardımcı antrenörler Uğur Bayarslan ve Serkan Zamoğlu Manisaspor maçına hazırlıyor.

SAKATLARIN ÇOĞU DÖNDÜ

Son 6 hafada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan BB Erzurumspor'da, başarısız sonuçlar sonrası görevine son verilen Erkan Sözeri, önceki gün Erzurum'a gelerek bavullarını toplamış, futbolcular ve kulüpteki idari personelle vedalaşarak ayrılmıştı. Milli ara nedeniyle izne ayrılıp gtiğimiz Peembe günü tesislerde toplanarak topbaşı yapan futbolcular, yoğun bir antrenman programı ile Manisa maçına hazırlanıyorlar. Dadaşlarda, sakatlıkları geçen Aly Malle, Aykut Demir, Mustafa Akbaş ve Süleyman'da antrenmanlara başladı. Spor Toto 1. Lig’in 23.  haftasında, 6 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Manisa BBSK karşı karşıya gelecek.