Öncelik iç transferler

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, önceliği iç transfere verdiklerini, ayrıca yıldız oyuncu alacak durumda olmadıklarını açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Öncelik iç transferler

 

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da transfer politikası belirlendi. Başkan Hüseyin Üneş, önceliklerinin iç transfer olduğunu açıkladı. Süper ligin yeni ekibi  Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile teknik direktör Mehmet Özdilek, transferde izlenecek yol haritasını belirledi. Mavi Beyazlı Kulübün Başkanı Hüseyin Üneş, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sık sık bir araya geldiklerini ve tranfserde nasıl hareket edilmesi noktasında bazı kararlar aldıklarını açıkladı.

"BÜYÜK PARALARA YILDIZ OYUNCU ALACAK DURUMUMUZ YOK"

Bazı ulusal medyada çıkan haberlerin gerçekle bir ilgisinin bulunmadığını sözlerine ekleyen Başkan Üneş,  "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile son yaptığımız toplantıda, transferde izleyeceğimiz yol konusunda bazı kararlar aldık. Ekonomik olarak kulüplerin içinde bulunduğu zor şartlarıda düşünecek olarsak, bizimde büyük paralara yıldız oyuncu alacak durumumuzun olmadığını belirtmek isterim. Gönül ister ki yıldız oyuncuları birer birer takıma kazandıralım.

"ÖNCELİĞİMİZ HOCAMIZIN BELİRLEDİĞİ İÇ TRANSFER"

Ancak maddi olarak durumumuz buna pek müsait değil. Yinede takımımıza katkı yapacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışmalara başladık. Şu ana kadar oyuncularımızın hiç birine resmi bir teklif gelmedi. Önceliğimiz hocamızın belirlediği iç transferde bazı oyuncularla yeniden anlaşmak olacak. Takımdan gidecek oyuncuları da düşünecek olursak önceliğimiz iç transferi tamamlayıp sonrasında dış transfere başlamak. İnce eleyip sık dokumak gerek. Taraftarlarımızın  içi rahat olsun. Ligde kalıcı olmak için iyi bir kadro oluşturmanın gayreti içerisindeyiz"dedi.