Öncelikli hedef ligde kalmak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen BB Erzurumspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. TFF 1. Lig´de zorlu rakiplerle mücadele vereceklerini dile getiren Başkan Sekmen, ?Öncelikli hedefimiz ligde kalmak? dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Öncelikli hedef ligde kalmak

Günebakış/Nesrin Çetinkaya

Basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Sekmen Erzurumspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerlediğini kayda geçen Başkan Sekmen, bu yıl için öncelikli hedefin ligde kalmak olduğunu söyledi. Erzurumspor´u 3´üncü ligden 2´inci lige, 2´nci ligden de 1´inci lige yükseltme başarısı gösterdiklerini dile getiren Başkan Sekmen, medyanın da bu anlamda büyük katkın sağladığını ifade etti.

Başkan sekmen, ?Medya mensuplarımız Erzurumspor´a büyük bir destek verdi. Bundan ötürü tüm gazeteci kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bizlerinde her daim olduğu gibi yine Erzurumspor´a katkılarımız devam edecek. Bilindiği gibi kulübümüz için modern standartlara sahip yeni bir tesis yapıyoruz. Bu dönem tesisin açılışını yapacağız. Mavi Beyazlı takımımız için sporcuların kışın mevsim şartlarından etkilenmemesi nedeniyle bu sene kapalı bir saha tesisi de yapacağız.? diye konuştu

İÇ TRANSFER TAMAMLANDI

Bu yıl zorlu rakiplerin kendilerini beklediğini belirten Başkan Sekmen, ?Bu yıl güçlü bir ligde top koşturacağız. B.B. Erzurumspor ile ilgili iç transfer tamamlandı. Dış transferde en iyi futbolcuları da takıma kazandıracağız? diye konuştu.