Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ ilk 15’te

Erzurumspor’dan Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ Bakırbaş sezonda en çok süre alan 15 oyuncu arasında yer aldı. Kaleci Göktuğ Bakırbaş 18 maçta bin 620 dakika, Orhan Ovacıklı ise 18 maçtı bin 597 dakika süre aldı.

Tarih: 03.01.2023 12:39
Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ ilk 15’te

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig 2022-2023 Sezonu ilk yarı istatistik bilgileri yayınlandı. Erzurumspor’dan Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ Bakırbaş sezonda en çok süre alan 15 oyuncu arasında yer aldı. Kaleci Göktuğ Bakırbaş 18 maçta bin 620 dakika, Orhan Ovacıklı ise 18 maçtı bin 597 dakika süre aldı.

Sezonda En Çok Süre Alan 15 Oyuncu;

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Yönetim Sistemleri Bölümü'nün maç hakem raporlarına dayanarak hazırladığı istatistiklerde; en çok süre alan oyuncu, galibiyet sayıları, gol ve kart sayıları, oyuncu değişiklik sayıları gibi veriler yer alıyor. Ankara Keçiörengücü Metin Uçar, Bandırmaspor Caner Cavlun, Bandırmaspor Ioannıs Gkelıos, Çaykur Rizespor A.Ş. Tarık Çetin, Çaykur Rizespor A.Ş. Emirhan Topçu, Boluspor Çağlar Şahin Akbaba, Erzurumspor Fk    Mehmet Göktüğ Bakırbaş, Eyüpspor Harun Tekin, Gençlerbirliği Übeyd    Adıyaman, Pendikspor Futbol A.Ş.Burak Öğür, Tuzlaspor A.Ş. Emre Koyuncu, Yılport Samsunspor Jakub Szumskı, Yılport Samsunspor Zeki Yavru, Dyorex Boluspor Hakan Bilgiç, Erzurumspor Fk  Orhan Ovacıklı  olarak sıralandı.