Orhan’dan 2. OSB teşekkürü

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, GÜNEBAKIŞ’ı ziyaret etti.

Tarih: 24.03.2022 18:13
Orhan’dan 2. OSB teşekkürü

 

Nesrin Demir

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, GÜNEBAKIŞ’ı ziyaret etti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Veli Tugay ve inşaat sektörünün genç yatırımcılarından Taner Tugay’la bir araya gelen Başkan Orhan, 2. Organize Sanayi Bölgesi için Ilıca’da yer belirlenmiş ve Erzurum için böyle bir hamlenin yapılmış olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı. Hükümetin sanayi, üretim ve istihdam hedefi doğrultusunda attığı bu adımın Erzurum’a çok büyük bir değer katacağını dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Bölgenin merkezi konumunda bir iliz ve 300 kilometrede mesafede tam 4 ayrı ülkeyle sınır ticareti imkanımız var. Eskiden hammeddeye uzaklık söz konusu idi, şimdi Karadeniz’le bile bağlantımız var. Lojistik merkezimiz var, duble yollarımız ve demiryolu bağlantılarımız. Yani Erzurum’daki sanayi hamlesi doğrultusunda üretim için hiçbir engelimiz yok” diye konuştu.

ORHAN: NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Ilıca Şeker Fabrikası karşısında konuşlandırılacak olan 2. OSB için belki de seçilebilecek en güzel yerin seçildiğini anlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Atılan bu adım, Erzurum’da sanayi hamlesi noktasında çok kıymetli bir adım. OSB’nin Ilıca’mızda kurulacak olması ise, ilçemiz açısından fevkalade sevindirici bir gelişme, çünkü bu sanayi hamlesi ilçemizi de yakından ve olumlu yönde etkileyecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a, Erzurum’a böyle bir imkanı sunmuş olmasından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Erzurum’umuza fevkalade büyük bir cazibe kazandıracak olan bu sanayi hamlesi için yoğun emek harcayan Milletvekillerimiz Sayın Recep Akdağ, Sayın Selami Altınok, Sayın İbrahim Aydemir ve Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi’ye, Valimiz Sayın Okay Memiş’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Öz’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TUGAY’LARDAN KALKINMAYA DESTEK

GÜNEBAKIŞ İmtiyaz Sahibi Veli Tugay ve inşaat sektörünün parlayan genç yıldızlarından Taner Tugay da, Başkan Orhan’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Biz de medya grubumuzla Erzurum’un sosyal ve ekonomik kalkınmasına öncülük etmesi için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştular.