Orman Bölge Müdürü Ayatay yol yapım çalışmalarını inceledi

Şenkaya'da incelemelerde bulunan Oktay Ayatay, orman varlığının genç ve sağlıklı olarak büyümesi için bakım yapılması gerektiğini, bu nedenle bakıma ihtiyaç duyulan sahalarda çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Tarih: 04.07.2022 09:36
Orman Bölge Müdürü Ayatay yol yapım çalışmalarını inceledi

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Şenkaya Oman İşletme Müdürlüğüne ziyaret etti. Ayatay, Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünde yürütülen orman yol yapım çalışmaları ile tensil sahalarını yerinde inceledi.  Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Bulut ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü Suat Ataş beraberliğinde Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, misafirlerini İşletme Müdürü Korkmaz Dursun karşıladı. Dursun, Müdür ve beraberindekilere İşletme Müdürlüğünün sorumluluk alanında yürütülen çalışmaların güncel durumları hakkında bilgiler aldı.

ORMAN YOLLARINI İNCELEER

Sahada yürütülen çalışmaları denetlemek için tabii tensil çalışmalarına konu edilen bölmeler ile yapımı devam eden inşaat ve orman yollarını gezen Bölge Müdürü Oktay Ayatay, yürütülen çalışmaların son durumları hakkında işletme şeflerinden bilgiler alarak talimatlarını aktardı. İncelemelerini tamamlayan Oktay Ayatay, orman varlığının genç ve sağlıklı olarak büyümesi için bakım yapılması gerektiğini, bu nedenle bakıma ihtiyaç duyulan sahalarda çalışmalar yapıldığını ifade ederek çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.