Orman çalışanlarına Mevzuat eğitimi

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Şefleri ile Personel Şube Müdürlüğü personellerine yönelik, “Personel Mevzuatı ve Uygulamaları" konulu eğitim düzenlendi.

Tarih: 25.10.2022 11:56
Orman çalışanlarına Mevzuat eğitimi

Sinan AYDIN

Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkan Yardımcısı Emine Akgün, İşveren ve İşçi İlişkileri Şube Müdürü Kadir Sorgun, Personel Şube Müdürlüğü Personel Şefi Ayça Şahin ve Disiplin İşleri Şube Müdürlüğü Şube Şefi Erdinç Taştekin, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Bölge Müdürlüğü Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde İşletme Müdürlüklerinde görevli Personel/İSİ Şefleri ile Personel Şube Müdürlüğü personellerine yönelik, “Personel Mevzuatı ve Uygulamaları" konulu eğitim düzenlendi.

YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER KATILIMCILARA ANLATILDI

Genel Müdürlüğümüz Personel Daire Başkan Yardımcısı Emine Akgün, İşveren ve İşçi İlişkileri Şube Müdürü Kadir Sorgun, Personel Şube Müdürlüğü Personel Şefi Ayça Şahin ve Disiplin İşleri Şube Müdürlüğü Şube Şefi Erdinç Taştekin'in eğitimci olarak katıldığı eğitime, Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Tizi, Personel Şube Müdürü Ömer Erarslan, Bölge Müdürlüğümüz Personel ve İSİ Şefleri ile Personel Şube Müdürlüğü personelleri katıldı. Eğitimde, atama ve yer değiştirme yönetmeliği, görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar, devlet memurları disiplin yönetmeliği, işçi personelin özlük işlemleri ile işçi çalıştırılması usul ve esasların uygulamaları ile ilgili yapılacak iş ve işlemler katılımcılara anlatıldı.