Orman depolarına hassasiyet vurgusu!

'Orman depoları ormancılık faaliyetlerinin piyasaya yansıyan yüzü'

Tarih: 12.12.2022 12:02
Orman depolarına hassasiyet vurgusu!

Orman şefliklerinin depolarında incelemelerde bulunan Müdür Ayatay,depoların ormancılık faaliyetlerinin piyasaya yansıyan yüzü olduğunu belirtip gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. 

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürü (OBM) Oktay Ayatay, orman şefliklerinin depolarında incelemelerde bulundu. Müdür Ayatay,'' Orman depoları ormancılık faaliyetlerinin piyasaya yansıyan yüzü. Bu nedenle depolara gerekli hassasiyetin ve özenin gösterilmesi gerekiyor'' dedi. Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, önce Ardahan daha sonra Şenkaya Orman İşletme Müdürlüklerini ziyaret etti. Ardahan Uğurlu Orman İşletme Şefliği Dedeşen Orman Deposunda incelemelerde bulunan Müdür Ayatay, başkanlığında İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Suat Ataş, İşletme Müdürü Ömür Temur ve İşletme Şeflerinin katılımıyla İşletme Müdürlüğünün 2022 yılı program ve hedeflerini değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda tüm şefliklerin program ve gerçekleşmelerinin güncel durumları ele alındı. 

DEPO GÖREVLİLERİNE BİLGİ BİRİKİMİNİ AKTARDI

OBM Müdürü Ayatay, toplantı sonrası İşletme Müdürü, İşletme Şefi ve depo görevlilerin hazır bulunduğu Dedeşen Orman Deposuna giderek incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Oktay Ayatay, daha sonra ise Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Suat Ataş, İşletme Müdürü Korkmaz Dursun ve İşletme Şefleri ile birlikte Karıncadüzü Orman Deposunda bir dizi incelemelerde bulundu. İnceleme ve denetim esnasında depolardaki ürünlerin kalite, boy ve çap sınıflarına ayrılarak en iyi şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Bölge Müdürü Ayatay, personele sınıflı mal üretimi ve standardizasyon konularında bilgi ve tecrübelerini aktardı. Ayrıca, standardizasyona uygun çalışarak müşteri memnuniyeti ve güveninin kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı.

DEPOLARA HASSASİYET VURGUSU

Orman depolarının ormancılık faaliyetlerinin piyasaya yansıyan yüzü olduğunu ifade eden Ayatay, depolarda istiflenen emvallerin düzenli ve standartlara uygun olarak piyasaya sunumunun müşteri memnuniyeti açısından önemli olduğunu, bu itibarla depolara gerekli hassasiyetin ve özenin gösterilmesi gerektiğini vurguladı. 2022 yılı yatırım programı ile diğer faaliyetlerdeki çalışmaların hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında ve tam olarak gerçekleştirilmesi için personele talimat veren Ayatay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.