Orman Muhafaza Memurlarına Hizmet İçi Eğitim

Orman Muhafaza Memurlarına; görev, yetki ve sorunlulukları, silahların bakımı ve kullanımı, ormanların kanun dışı müdahaleden korunması esasları gibi konulardaki son güncellemeler anlatıldı.

Tarih: 11.03.2022 00:25
Orman Muhafaza Memurlarına Hizmet İçi Eğitim

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü emrinde görevli Orman Muhafaza Memurlarına, Bölgesel Hizmet İçi Eğitimi vrildi. Bölge Müdürlüğümüze bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde görev yapan Orman Muhafaza Memurlarına, Orman Koruma Şube Müdürlüğünün iş ve işlemlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla hizmet içi eğitimi verildi.

GÖREV, YETKİ VE SORUNLULUKLARI ANLATILDI

Bölge Müdür Yardımcısı Sultan Demir, Orman Koruma Şube Müdürü Nabi Yumlu ve ilgili İşletme Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde; Orman Muhafaza Memurlarının görev, yetki ve sorunlulukları, silahların bakımı ve kullanımı, ormanların kanun dışı müdahaleden korunması esasları, damga ve nakliye tezkereleri mevzuatı, orman zararlarıyla mücadele esasları ile orman yangınlarıyla mücadele ve müdahale yöntemleri konuları katılan personellere anlatıldı. Eğitim semineri, katılımcıların farklı konularda sordukları sorular ve konuşmacıların verdiği cevaplarla tamamlandı.