Orman projelerinin yüzde 87'si tamamlandı

Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı sunumda, ''İlimizdeki projelerimizde % 49 nakdi gerçekleşmenin yanı sıra fiziki olarak % 87’ si gerçekleştirildi'' dedi.

Tarih: 22.10.2021 18:55
Orman projelerinin yüzde 87

Sinan AYDIN

Erzurum İli 2021 yılı lV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Sn. Okay Memiş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kurumu adına bilgi paylaşımında bulunan Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, İldeki projelerde % 49 nakdi gerçekleşmenin yanı sıra fiziki olarak ise projelerin % 87’sinin gerçekleştirildiğini açıkladı. Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Okay Memiş, "Asayiş ve terörle mücadele de göreve başladığımızda onlu vakalarla ifade edilen terör örgütü mensuplarından bir tanesi bile kalmamıştır. Erzurum sınırlarında bir tane terörist unsur bulunmamaktadır. Kente istihdam, turizm, hayvancılık alanlarında önemli yatırımlar kazandırdık. Kamu harcamaları ve yapılan yatırımların projeleri kente ayrı bir değer kattı. Eğitimden, spora, özelden, kamu yatırımlarına varıncaya kadar önemli çalışmalar yürütüldü. En önemli çalışmaları n ise terörle mücadale kapsamında yapıldı " dedi.

''ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PROJELERİNİN YÜZDE 87'Sİ BİTTİ ''

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesini ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda sunum yapan Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, 10 ana proje ve buna bağlı olarak 26 alt projenin devam ettiğini ifade ederek, ''İlimizdeki projelerimizde % 49 nakdi gerçekleşmenin yanı sıra fiziki olarak % 87’si gerçekleştirildi. '' dedi. Müdür Ayatay, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü ile ilgili de koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdi. Valilik Toplantı Salonunda, ilçe kaymakamları, kamu kurumlarının müdürleri, belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 4. dönem toplantısı, Vali Okay Memiş başkanlığında yapıldı.