Ormancılara hizmet içi eğitimi verildi.

Orman Bölge Müdürlüğü´nde 2021 yılı bölgesel hizmet içi eğitimlere başlandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ormancılara hizmet içi eğitimi verildi.

Sinan AYDIN

Erzurum Orman ?Bölge Müdürlüğü Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde, Ormancılık faaliyetleri ile diğer iş ve işlemlere yönelik olarak faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi, personelin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, verimliliklerinin artırılması, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik hizmet içi eğitimi verildi. 2021 yılı bölgesel hizmet içi eğitime,  Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Bölge Müdür Yardımları, ilgili Şube Müdürleri, Erzurum Orman İşletme Müdürü, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme-ATM-Fidanlık Şefleri katıldı.

"DEVLET MALININ BİR EMANET OLDUĞUNU BILMELİYİZ"

Bölge Müdürü Oktay Ayatay, eğitimin açılış konuşmasını yaparak şunları söyledi: ?Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemiye rağmen 2020 yılında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, Devlet malının bir emanet olduğunu bilmeliyiz ve bu malı kullanırken kendi malımızdan daha titiz davranmalıyız. Devlet parasının harcanmasında da bir kuruşun bile zayi edilmesine fırsat vermemeliyiz. Bize emanet edilen ormanları en iyi şekilde korumak, geliştirmek, gençleştirmek ve ormanlarının devamlılığını sağlamak temel vazifelerimizdir.

´´´ŞU ANDA ÇALIŞMA ŞARTLARIMIZ ÇOK İYİ´´

Ülkemizin en köklü teşkilatı ve ülkemiz alanının dörtte birinden biz sorumlu olduğumuzu unutulmamalıyız. Şu anda çalışma şartlarımız çok iyi her imkâna sahibiz, araçlarımız yenilendi, yeni personel alımı yapıldı. Dolayısıyla potansiyelimiz, iş gücümüz ve dinamik bir yapımız var. 2021 yılı hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha çok çalışmalıyız ve her türlü işi tam zamanında ve tekniğine uygun yapmalıyız. Problemlerin üstünü örtmek yerine problemleri çözmeyi tercih etmeliyiz. Bu eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ederek 2021 yılının pandemiden kurtuluş yılı olmasını yüce Allah´tan diliyorum.? Verilen eğitimi çok faydalı bulan katılımcılar, memnuniyetlerini ifade ettiler.