Ormancılardan engelliler için tiyatro oyunu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sergi panel ve tiyatro gösterisi gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek farkındalık oluşturan Atatürk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve Atatürk Üniversitesi öğrenciler

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ormancılardan engelliler için tiyatro oyunu

 

Sinan AYDIN

 

ORMANCILARDAN ?NEDEN GELDİM´ İSİMLİ TİYATRO GÖSTERİSİ

Atatürk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi öncülüğünde Nenehatun Kültür Merkezinde düzenlenen ?En Büyük Engel Engellenmektir? isimli sergi açılışına, panele ve tiyatroya Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı,Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingöl ve Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bölge Müdür yardımcısı Faruk Bayraktaroğlu, Mali İşler Şube Müdürü Hüseyin Karakaya ve Bölge Müdürlüğümüz personeli, akademisyenler ve Atatürk Üniversitesi öğrencileri katıldı. Sergi açılışı ve panelin bitiminde ise Atatürk Üniversitesi - Engelli Öğrenci Birimi, Büyülü Alem Tiyatro Topluluğu ve Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü personelinin birlikte hazırladıkları ?Neden Geldim? isimli tiyatro gösterisi yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, etkinlikler boyunca özveriyle çalışan tiyatro ekibine teşekkür belgelerini takdim ettikten sonra program sonlandırıldı.