Ormancıların Çanakkale Ruhu filmi çok beğenildi

Ormancıların Çanakkale Ruhu filmi Erzurum'da ilgiyle izlendi

Tarih: 21.03.2022 17:50
Ormancıların Çanakkale Ruhu filmi çok beğenildi

"Orman Vatandır Çanakkale Ruhu" filmi, Kurum Müdürleri, kurum personeli vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Erzurum Orman İşletme Müdürlüğüne koordine edilen “Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu Kurmaca Sinematik Belgesel Filmi" nin ilk gösterimi, önceki gün  saat 18:00 de 107.yıl dönümü sebebiyle 107 kişinin katılımıyla gerçekleşti.  Vatanımız uğruna gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimiz gibi Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarının da vatan savunması bilinciyle orman yangınlarındaki mücadelesini konu eden filmde, orman yangını şehitlerimizin mücadelesinin toplumun tüm kesimlerine aktarılarak kamuoyuna anlatmak amacıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından "Orman Vatandır Çanakkale Ruhu" filmi, Kurum Müdürleri, kurum personeli vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

İZLEYİCİ YORUMLARINDAN BAZILARI ŞÖYLE

Orman Vatandır Çanakkale Ruhu adlı filmimize gelen yorumlardan bazıları:

* Orman Vatandır filmini izledim şimdi. Talat Göktepe belgeseli de harika olmuş. Elleriniz dert görmesin.

* Toprak deyip geçme, orman deyip kirletme. Uğruna can veren nice kahramanlar var. Orman Vatandır filmi ve Talat Göktepe belgeseli çok iyi.

* Orman Vatandır Çanakkale ruhu çok güzel bir çalışma olmuş. Talat Göktepe belgeseli de ismini bilmediğimiz kahramanların cesaretini gösterdi bana. İzleyin ama boşa izlemeyin. Ders çıkarın.

*Orman Vatandır filmini izledim şimdi. Talat Göktepe belgeseli de harika olmuş. Elleriniz dert görmesin.

* Toprak deyip geçme, orman deyip kirletme. Uğruna can veren nice kahramanlar var. Orman Vatandır filmi ve Talat Göktepe belgeseli çok iyi.

* Orman Vatandır belgeseli bana sorumluluklarımı hatırlattı. Herkesin izlemesi gereken eserler olduğunu düşünüyorum.

* Orman Vatandır filmini yapanları tebrik ederim. İşte sahip olmamız gereken ruh bu. Geçmişi unutma geleceğine sahip çık.

* Hepimiz sorumluyuz bu dünyadan, yaşamak istiyorsak mücadele edeceğiz. Orman Vatandır filmi de bunu çok güzel anlatıyor.