Osman Turan Durmuş MHP´den aday adayı

Erzurum´un sevilen isimlerinden Mali Müşavir ve Ekonomi Yazarı Osman Turan Durmuş, Milliyetçi Hareket Partisi´nden (MHP) aday adaylığını açıkladı. Resmi müracaatını gerçekleştiren Durmuş, listede yer alması beklenen isimler arasında zikrediliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Osman Turan Durmuş  MHP´den aday adayı

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Mali Müşavir ve Ekonomi Yazarı Osman Turan Durmuş, 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)´den aday adaylığı için resmi müracaatta bulundu. Cumhur ittifakı ile yeniden dirilişin anlam kazanacağı Büyük Türkiye için, Ülkücü Hareketin bir neferi olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin hayır duası ile Milletvekili Aday Adayı olduğunu dile getiren Durmuş, ?Türkiye Cumhuriyeti´nin bekası hususunda önem arz eden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde, Cumhur ittifakı ile yeniden dirilişin anlam kazanacağı Büyük Türkiye için, Ülkücü Hareketin bir neferi olarak Sayın Genel Başkanımızın hayır dualarıyla Milletvekili Aday Adayı olduk. Milletin ve devletin istikbaline kaos matematiği ile tuzak kuranlara Hz. Allah C.C. fırsat vermesin.? değerlendirmesinde bulundu.? diye konuştu

OSMAN TURAN DURMUŞ KİMDİR?

27.09.1979 tarihinde Erzurum´da dünyaya geldi. İlkokulu İnönü İlkokulunda tamamladı. Açılan sınavda Erzurum Anadolu Lisesini Kazandı. Ortaöğrenimini de burada bitirdikten sonra Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü kazandı ve başarı ile mezun oldu.

Baba mesleği olan, Mali müşavirlik mesleği ile 1998 yılı sonbaharında İşletme Fakültesini kazanmasıyla tanıştı. Boş zamanlarında Kendi Mali Müşavirlik bürolarında çalışarak mesleği öğrenmeye başladı. Van ilinin Erciş ilçesinde 108. Topçu Alayında birliğine katılarak Askerlik vazifesini yerine getirdi. 05.07.2007 tarihinden itibaren SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR ünvanını ve ruhsatının sahibi olarak mesleki faaliyetine devam etti.

17.09.2007 tarihinden itibaren DİYALOG SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD.ŞTİ. kurucu ve sorumlu ortağı olarak mesleki faaliyetine devam etmekte olan Osman Turan Durmuş;

Ayrıca Erzurum´da yayın hayatını sürdüren GÜNEBAKIŞ Gazetesi´nde EKONOMİ YAZARLIĞI yapmakta?

Durmuş, Evli ve 2 çocuk babası