?Oyuncularım istediklerimi yüzde yüz ortaya koydular?

TFF 1. Lig´in 10 haftasında Kazım Karabekir Stadı´nda 4-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçı ardından yaptığı değerlendirmede BB Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ?Bence harika bir oyun oynadık. Oyuncularım istediklerimi yüzde yüz ortaya koydula

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Oyuncularım istediklerimi yüzde yüz ortaya koydular?

 

Murat ÖZDEMİR

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, alınan sonucun kendilerini son derece mutlu ettiğini kayda geçerek, ?Çok mutluyuz. Böyle bir galibiyete iyi oynayarak rakibi etkisiz hale getirerek kazanacak bir maça ihtiyacımız vardı.? Dedi

Eskişehirspor yenilgisinden sonra oyuncularla yaptığı konuşmada uyarılarda bulunduğunu ifade eden Özköylü, ?Sezon başından beri istediğimiz oyun sistemi konusunda ilerlemeyi kat edememiştik. Eskişehir maçı sonrası oyuncuları uyardım. Onlar da bugün, yine geçtiğimiz hafta kupada Tire maçında da etkili oynadılar. Çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Geriye düştük. Baskımızı inancımızı kaybetmedik. Bence harika bir oyun oynadık. Oyuncularım istediklerimi yüzde yüz ortaya koydular.? diye konuştu.

Yakaladıkları tempoyu sürekli hale getirmeleri gerektiğinin altını çizen Özköylü, geçtiğimiz maçlarda bireysel yapılan hataların olmaması durumunda bugün çok daha farklı bir noktada olabileceklerini kayda geçti. Özköylü, ?Bu bir milat olacak. Mükemmel bir mücadele vardı sahada. Rakibimizin pozisyonu dahi olmadı. Bu bir şeyleri doğru yaptığımız göstergesidir. İnşallah bundan sonra bu tempoyu devam ettireceğiz? dedi.

GALİBİYETİ HAK EDEN TARAF ERZURUMSPOR OLDU

Rakip takım Denizlispor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise , Erzurumspor´u aldıkları galibiyetten dolayı kutladı. Galibiyeti hak eden tarafın BB Erzurumspor olduğunu belirten Erginer, ?Maçın hiçbir noktasında maça ortak olamadık. Öne geçtiğimiz anlarda bile oyun olarak memnun değilim. Etkili olamadık. Kötü bir oyun, kötü bir skor. Rakibe karşılık veremedik. Göreve geldiğimizden beri oynadığımız en kötü oyundu. 6 puanlık bir maçtı. En kötü bir puan alıp dönmeliydik. Böylesine kötü bir futbol beklemiyordum. Ne savunma ne hücum anlamında yoktuk. Rakibimizi tebrik ediyorum? diye konuştu.