Özköylü dönemi sona erdi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Alınan kötü sonuçlar, Özköylü´ye aktarılarak, ?Maalesef olmadı Hocam? denildi ve ayrılık gerçekleşti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Özköylü dönemi sona erdi

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da beklenen oldu. Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. BB Erzurumspor yöneticileri alınan kötü sonuçların ardından ayrılma kararı aldığı Teknik Direktör Osman Özköylü ile dün bir araya geldi.

ÖZKÖYLÜ´YÜ O MESAJ FENA KIZDIRMIŞ

Giresunspor maçının ardından bir yöneticinin cep telefonuna ?görevine son verildi? mesajı gönderdiğini ve bu mesajı gerekçe göstererek tazminatının tamamını talep ettiği ileri sürülen Özköylü´nün, yaklaşık 5 saat süren görüşme neticesinde karşılıklı fesih noktasında anlaşma sağlağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

AVUKATIYLA GELDİ

Sözleşmesi gereği Mavi Beyazlı kulüpten 1,5 milyon TL tazminat alma hakkı bulunan teknik direktör Osman Özköylü, dün öğle saatlerinde avukatıyla birlikte Erzurum´a geldi. Kulüp tesislerine geçen ve burada Başkan Dilaver Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Osman Özköylü, Giresunspor maçı sonrasında cep telefonuna gönderilen "görevine son verildi" mesajı nedeniyle sözleşmede yazan tazminatın ödenmesini talep etti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği, ses tonlarının en yüksek seviyeye çıktığı 3 saati aşan görüşmenin sonunda taraflar, ortak bir noktada anlaşmaya vardı.

Özköylü, bugün sabah saatlerinde sözleşmesini fesih edecek ve Erzurum´dan ayrılacak.