Palandöken Belediyesi Dolu Dizgin Geliyor

BAL Lig’inde mücadele veren Palandöken Belediyesi Spor Kulübü, futboldaki istikrarlı ilerleyişi ile Erzurumlu gençlere de imkân sağlıyor.

Tarih: 14.09.2023 20:20
Palandöken Belediyesi Dolu Dizgin Geliyor

 www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Tuncay Eyüpoğlu, Bölgesel Amatör Lig başlamadan önce açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Tuncay Eyüpoğlu, geçen yılki takımı korumaya çalıştıklarını, yapılan yeni transferler ile de genç ve dirençli bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi. Şu anda takımın yaş ortalamasının 24 olduğunu söyleyen Eyüpoğlu, yeni sezon için de 16 yeni transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuncay Eyüpoğlu, “Takımımızın yaş ortalaması 24’tür. Geçen yılki takımımızı korumaya çalıştık. Geçen yıldan 15 tane sporcumuz vardı. Onları koruduk. Bu sene de 16 yeni transfer yaptık. Bu 16 transferimizden çoğunluğu genç yaşlardan 2003-2004-2005 doğumlu sporculardan yaptık. Gelecek yıllara daha hazır bir takım sunmaya çalışıyoruz. Nejdet Gümüşemek hocamızı getirdik. Nejdet hocamızın yanında yardımcı hoca Erhan Göğtaş, kondisyonerimiz de Seyfi Akarsu hocamızdır.” 

Takımımızı 3 Eylül itibari ile kampa aldık 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesislerde kamptalar. Halen daha kamptalar. Orada beslenme uzmanı arkadaşlardan destek alıyorlar. Şu anda Erzurum’u temsilen Bölgesel Amatör Lig’inde biz varız. 15 takım ile mücadele edeceğiz. Bizim grubumuzda 15 takım olacak. 

BAL Lig’i 15 Ekim’de başlıyor 

BAL Lig’inde şampiyon olan takım direkt 3. Lig’e yükseliyor. Bu sene dirençli genç bir takım kurduk. Geçen sene de öyleydik. İnşallah bu sene de onun devamını getireceğiz. İl takımları içinde, bizi BAL Lig’inde sürpriz olarak gören takımlar var. Çünkü takımda çok iyi bir gençleştirme, futbolcularımızın yüzde 90’ı Erzurumlu, burada bir kenetlenme oldu. Bu arkadaşlarımız arasında geçmişte profesyonelden dönen arkadaşlarımız da var. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. BAL Lig’inin kurası henüz çekilmedi. Kura çekildikten sonra fikstür de belli olacak.